Felleskjøpet får dobbelt så stor butikk, og åpner i januar 2019

31. januar åpner Felleskjøpet dørene til sin nye butikk i Olderhamna. I de nye lokalene får de dobbelt så stor plass til flere varer og varegrupper.

FLYTTER INN: I dette nye bygget i Olderhamna flytter Coop Extra og Felleskjøpet inn.   Foto: Vidar Bjørkli.

nyheter

Torsdag denne uken åpner Coop Extra dørene til sin splitter nye butikk i det nye bygget til Coop Nord, som er bygd opp på den gamle brannstasjonstomta i Olderhamna på Finnsnes. I lokalene ved siden av skal Felleskjøpet flytte inn, men det skjer ikke før på nyåret.

– Vi tar over bygget vi skal flytte inn i mandag 7. januar. Så blir det rundt fire uker med rigging og klargjøring før vi åpner butikken torsdag 31. januar, bekrefter kommunikasjonssjef Thomas Skjennald i Felleskjøpet til Folkebladet.