Tjenester for utviklingshemmede flytter inn her

Lenvik kommunestyre har bestemt at lokalene til den gamle barnehagen i Øvre Hamna på Finnsnes skal brukes til Tjenester for utviklingshemmede.

VEDTATT Lenvik kommunestyre vedtok i forrige uke at Øvre Hamna skal brukes til Tjenester for Utviklingshemmede.  Foto: Carina Hansen

nyheter

Etter at driften av barnehagen i Øvre Hamna på Finnsnes ble lagt ned i sommer, ba kommunestyret i Lenvik om å få en utredning av rådmannen til etterbruk av bygget. I Rådmannens vurdering lå det at Øvre Hamna egner seg både for Tjenester for utviklingshemmede og for lokaler til Støa, som er en avdeling under Finnsnes ungdomsskole tilpasset elever som av forskjellige årsaker faller utenfor.

Alternativ

Rådmannen foreslo tre forskjellige alternativ; hvor det ene var at lokalene skal brukes av Tjenester for utviklingshemmede og at Støa flytter til Liaveien 1 istedenfor, det andre var at Støa flytter inn i Øvre Hamna, og det tredje var at Tjenester for utviklingshemmede flytter inn i Øvre Hamna og at Støa legges ned.