Elever skaffet leker til barn på UNN

Elever på Finnsnes ungdomsskole jobbe inn penger som de kjøpte leker til barneavdelingen på UNN for.

Gaver: Marianne Wiggen, Maria Richardsen, Emma Amalie Kvernevik og lærer Inger Annie Jensen.  Foto: Birger Caspersen

nyheter

I klasse 10A på Finnsnes ungdomsskole har de valgfaget Produksjon av varer og tjenester og der har elevene tatt skikkelig ansvar. Klassen er delt i grupper og en av gruppene, med elevene Marianne Wiggen, Maria Richardsen, Emma Amalie Kvernevik og Anette Hjelle Johansen, bestemte seg for å starte et prosjekt hvor de skulle få inn penger som de kunne bruke til leker til barneavdelingen på UNN. Folkebladet har truffet tre av dem, Anette Hjelle Johansen var bortreist.

Tomflasker

– Vi bestemte oss for å satse på to prosjekt. Det ene var å lage mat og selge til elever og lærere på kantina og det andre var å få til et lotteri, forteller Marianne Wiggen.