Nyhetsdøgnet 9. november.

Her er en oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix 

nyheter

Troms:

10.17: Tromsø: Nødetater rykket ut etter melding om brann på Åsgård. Troms politidistrikt opplyser like etter at brannvesenet har kontroll på stedet. Sprinkleranlegget hadde slukket branntilløpet.

- Det har brent i en seng inne på et rom. Pasientene på avdelingen ble evakuert. Ingen personskade, opplyser Troms politidistrikt.

10.40: E6 Kåfjord: Stor steinblokk i veien ved Nordnes. Mannskap på vei ut for å rydde, melder NRK Trafikk. Noe senere meldes det om at mannskap ikke fant noen stein i veibanen likevel.

Norge:

03.31: Oslo: Bil brukt som rambukk under innbrudd på Kolbotn i Oslo. Les mer.

04.00: Jan Mayen: Politiet i Nordland fikk tips om at det hadde vært et jordskjelv på øya Jan Mayen. - Vi har vært i kontakt med stasjonssjefens ansatte som bekrefter skjelvet. Ingen personskader eller materielle skader er meldt, og det er ingen tiltak fra vår side, opplyser operasjonsleder i Nordland politidistrikt på Twitter. Jordskjelvet hadde en styrke på 6,8 som er rekord i Norge. Les mer her.

Verden:

01.23: USA: Demokratene lover å ta tak i våpenlovene. Les mer.

04.51: Sverige: Over 3.000 personer har meldt seg og deltar i søket etter en tolv år gammel gutt med Downs syndrom som er savnet sør i Sverige. Gutten ble meldt savnet tirsdag etter at han ikke kom hjem fra å ha gått tur med familiens hund i Falkenberg. Politiet har opprettet sak, men sier det foreløpig ikke er noe som tyder på at tolvåringen er utsatt for noe kriminelt, skriver NTB.

05.38: USA: By utslettet av skogbrann i California. Les mer.