Går av som rådmann i Sørreisa

Rådmann Ann Kristin Trondsen i Sørreisa har orientert ordfører om at hun ikke ønsker å fortsette som rådmann i Sørreisa.

GÅR AV: Ann Kristin Trondsen går av som rådmann i Sørreisa. Foto: Vidar Bjørkli  

nyheter

Rådmann Ann Kristin Trondsen i Sørreisa ønsker ikke å fortsette som rådmann i Sørreisa kommune etter at åremålsperioden på seks år er over 01.10.2019.

Vil slippe nye krefter til

- Etter å ha vært rådmann i Sørreisa siden 2013, har jeg kommet til at tiden er inne for å slippe til nye krefter som kan ta kommunen videre. Jeg har derfor meldt inn til ordfører at jeg ikke ønsker å inngå ny arbeidsavtale som rådmann når min åremålsperiode på 6 år er over i oktober 2019, sier rådmann Ann Kristin Trondsen i en pressemelding fra kommunen fredag.

Trondsen har orientert ordfører Jan-Eirik Nordahl om dette, og formannskapet i Sørreisa ble orientert om saken i et ekstraordinært møte torsdag.

Formannskapet i Sørreisa tar hennes avgjørelse til orientering og ønsker så fort som mulig å sette i gang prosessen med å rekruttere ny rådmann, heter det i pressemeldingen.

- Gjort en meget god jobb

Ordfører Nordahl synes det er trist at Trondsen velger å fratre.

- Ann Kristin Trondsen har gjort en meget god jobb som rådmann i Sørreisa. Som ordfører syns jeg det er leit at vår dyktige rådmann slutter, men har respekt for hennes valg, sier ordfører Jan-Eirik Nordahl.