Nyhetsdøgnet 8. november

Her er en oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix 

nyheter

Troms:

18.15: Finnsnes: To personbiler har kollidert på Finnsnes. Politiet melder på Twitter at nødetatene er på stedet. Det skal tilsynelatende ikke være snakk om personskader. Årsaken til uhellet er foreløpig ikke kjent.

05.00: Harstad: En person er siktet for promillekjøring etter å ha blitt tatt av politiet bak rattet i Medkila i Harstad.

- Vi har sikret oss de nødvendige prøver og førerkortet er beslaglagt, opplyser operasjonsleder i Troms politidistrikt på Twitter. Politiet har opprettet sak.

07.45: Målselv: Målselv viltnemnd opplyser om elgpåkjørsel i Målselv. Les mer:

Elgpåkjørsel i Målselv

Ettersøkskorpset rykker ut.


08.20: Harstad: Det har vært innbrudd på en videregående skole i Harstad opplyser Troms politidistrikt. Politiet opplyser videre at det er knust vindu og diverse dører inne på skolen. Gjerningspersonen ble pågrepet på bopel kort tid etter innbruddet. Skolen blir stengt torsdag på grunn av behov for opprydding. POlitiet har opprettet sak på forholdet.

Norge:

02.37: Skogn: Mannen som knivstakk to menn og selv ble skutt i beinet av politiet i Skogn i Trøndelag, er nå tiltalt for drapsforsøk og grov kroppsskade etter hendelsen. Les mer.

06.40: Øygarden: En tankbåt og en fregatt har kollidert ved Stureterminalen i Øygarden kommune i Hordaland. Sju personer skal være skadd. Les mer.

Verden:

00.37: USA: De viktigste børsindeksene i USA gikk opp over 2 prosent etter tirsdagens mellomvalg. Les mer.

03.16: Gazastripen: En palestinsk fisker ble skutt og drept av den egyptiske marinen utenfor kysten av Gazastripen, opplyser palestinske tjenestemenn, skriver NTB.

04.05: Guinea: To personer ble skutt og drept av soldater etter at det ble holdt en demonstrasjon utenfor Guineas hovedstad Conakry, ifølge vitner, skriver NTB.