Tor Olsen — pensjonisten som enda tjener gode penger i Målselv

– Det er for tidlig å slutte nå

Tor Olsen (73) har vært pensjonist i flere år, men tjener enda gode penger i yrket han ikke har klart å si farvel til.

HOLDER STAND PÅ KONTORET SITT: 73-årige Tor Olsen har latt sønnene Stig og Eivind ta ta hånd om den daglige driften i firmaet han startet for nesten 40 år siden, men får stadig vekk nye prosjekter der hans erfaring blir dratt veksler på.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

I skattelista for 2017 står 73-åringen med ei inntekt på tett over fem millioner, og betalte inn 2,1 millioner i skatt. Han står også bokført i fjorårets skattetall med en solid formue på over 83 millioner.

Er faglig rådgiver

Olsen har i dag rollen som faglig rådgiver i firmaet han selv var med på å etablere for 39 år siden. I dag har sønnene Stian og Eivind overtatt den daglige driften av firmaet. Men det gamle kontoret der han har hatt sitt arbeidssted er fremdeles i bruk av ham, og i en del prosjekter, der det er bruk for god gammel erfaring, er det Tor som overtar.