Tidligere nære venninner i damebind-krangel i lagmannsretten

De to kvinnene var uenige om hvem som hadde skylda for et tett kloakkrør.

ALLMENT KJENT Hålogaland lagmannsrett konstaterer i domsslutninga at det er allment kjent at det å skylle ned truseinnlegg ellersanitetsbind i toalettet kan medføre tilstopping, og at med å gjøre det er uaktsom.  Foto: Jan Morten Bjørnbakk/NTB Scanpix

nyheter

Den ene kvinna, som er bosatt i Nordland, lånte i fire måneder ut huset sitt i Finnmark til sin nære venninne. Dette var i starten av 2015. Senere det samme året, etter at venninna hadde flyttet ut, ble det oppdaget at septiktanken var oversvømt på grunn av et tett kloakkrør.

Det var i den anledning at det oppstod en tvist mellom de to, som før den tid var nære venninner som hadde kjent hverandre i mer enn 40 år. Krangelen gikk på hvem som var skyld i det tette kloakkrøret, samt hvem som var ansvarlig for å betale for utgiftene dette medførte.