Linn-Charlotte (22) følger i sin fars fotspor

Ordfører Jan-Eirik Nordahl (Ap) topper Sørreisa Aps liste foran kommunevalget. Nå følger datteren Linn-Charlotte Nordahl i sin fars fotspor, hun topper nemlig Sørreisa Sps liste.

VALG: Mens ordfører og pappa Jan-Eirik Nordahl topper Sørreisa Arbeiderpartis liste i forkant av kommune- valget 2019, topper datter Linn-Charlotte Nordahl Sørreisa Senterpartis liste.  Foto: Stian Blindheim

nyheter

Nylig lanserte Sørreisa Senterparti sin liste i forbindelse med kommunevalget neste år. På toppen av lista befinner Linn-Charlotte Nordahl (22) seg.

– Jeg er veldig ydmyk, stolt og takknemlig for at jeg har fått denne tilliten hos Sørreisa Senterparti. Jeg synes det er veldig kult at de tør å satse på meg, og jeg gleder meg til å jobbe videre med politikk i Sørreisa, sier Linn-Charlotte Nordahl til Folkebladet.