Åpning av Bardufoss videregående skole

Lil Hamila åpner nyskolen med konsert

Den offisielle åpningen av nye Bardufoss videregående skole åpner med konsert av en tidligere elev ved skolen, Bardu-jenta Lil Halima.

ÅPNER Elevrådsstyret ved Bardufoss videregående skole inviterer til konsert når skolen åpner offisielt først- kommende fredag. Fra venstre: Marie Foshaug, Hans Emil Mathisen, Lene Mohn Antonsen og Cecilie Eileen Simonsen.  Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Åpningen vil stå i ungdommens tegn i tillegg til den mer formelle åpningen av nyskolen som foregår på fredag. Lil Halima (19) fra Bardu, eller Lillian Halima Anderssen som er hennes fulle navn, er en oppkommende stjerne på musikkhimmelen og hun er signert av Universal Music.

– Hun har fått heftige omtaler for musikken sin. Hun har også vært elev på Bardufoss videregående skole, sier pedagogisk leder ved skolen, Jan Kristian Vestjord.