Ønsket å pynte opp i sentrum — nå er nyfasaden nesten på plass

Andersengården på Finnsnes har gjennomgått et formidabelt «ansiktsløft».

FORNØYDE: Brødrene Rolf og Sverre Andersen, som eier Andersengården, er svært fornøyd med hvordan bygget har blitt seende ut etter at ny fasade kom på plass.   Foto: Maria Holm Simonsen

Jeg hadde sett et slikt panel brukt på et annet bygg, og hadde lyst til å prøve det her.

Rolf Andersen
nyheter

– Vi tok en liten sjanse ved å gå for mørkt panel. Vi var spent på hvordan det kom til å bli, og synes derfor det er artig at vi får så mange tilbakemeldinger om at folk synes det ser bra ut, sier byggeier Rolf Andersen.

De som ferdes på Finnsnes har nok lagt merke til den store endringa som Andersengården har gjennomgått i det siste. Før fasadeendringa var det gråmelert stein som preget den eldste delen av bygget og et hvitt flisaktig ytre på den nyeste delen. Nå er hele bygget ikledt mørkt panel.