Helga blir varm, grå og våt

De som lengter etter snø og vintervær kommer til å finne helgeværet skuffende.

Alt samlet på ett sted: Klikk her for vår fra dag til dag-tjeneste (Lokalvær, skredvarsel, sola, flo/fjære m.m.)

nyheter

For sett på værmeldinga til Yr.no kan man se langt etter kuldegrader og et hvitlagt landskap — i hvert fall ute ved kysten. Heller ikke på innlandet melder snøen sin ankomst med det første, selv om gradestokken med hvert kan komme til å vise minusgrader.

For Finnsnes sin del meldes det at temperaturen jevnt skal ligge på seks grader fredag. Ifølge Yr.no blir det ingen nedbør ved inngangen til helga. Lørdag blir det imidlertid noen dråper fra oven på morgenkvisten og utover formiddagen. Temperaturen skal ligge mellom tre og fem grader hele lørdagen. Søndag stiger temperaturen opp til hele ni grader, og med det åpnes også slusene med betydelig regn hele dagen og kvelden. Utover kvelden meldes det også at det skal blåse frisk bris.

Det er stort sett de samme trekkene som meldes for Bardufoss sin del, bare med et jevnt over litt kjøligere vær.

Hele langtidsvarselet for Finnsnes viser plussgrader så langt øyet kan se, altså helt fram til 11. november. Foruten litt nedbør først i perioden, varsles det hovedsaklig om null nedbør. Heller ikke på Bardufoss kommer man til å fryse så veldig, for i hele perioden for langtidsvarselet er det stort sett bare plussgrader å snakke om.