I forrige uke kom nyinvesteringene på 12,5 millioner kroner ut til ytre Senja

To arbeidsbåter på plass

I forrige uke ankom de to arbeidsbåtene «Rita» og «Randi» til Flakstadvåg der de vil gå rett i det daglige arbeidet knyttet til oppdrettsanleggene på Sør-Senja.

ALLEREDE PÅ PLASS: Her ser vi «Rita», den ene av de to nye arbeidsbåtene til Flakstadvåg Laks som er tatt i bruk.  Foto: Moen Marin

nyheter

De to båtene kom til Finnsnes med fraktebåt, og derfra har de for egen maskin gått til Flakstadvåg. De to nye båtene er dermed to av flere båter som bedriften bruker i det daglige arbeidet ved oppdrettsanleggene.

Er kommet til Flakstadvåg

- Vi har mange arbeidsoppgaver der vi må bruke båter, og stadig nye pålegg fra myndighetene gjør at behovet bruk av båter får å få utført de mange oppgavene rundt oppdrettsanleggene øker, sier daglig leder Roy Alapnes ved Flakstadvåg laks. Bedriften har investert 12,5 millioner kroner i de to båtene som er levert av Moen Marin A/S i Rørvik i Trøndelag.