– Nå må vegvesenet ta affære her

Bjørnar Ersfjord i Ersfjord mener at nå er det på tide at vegvesenet setter inn tiltak som kan forhindre at elva fra Geitskaret en vakker dag har gravd seg helt inn til veien som går gjennom bygda.

Elva kan ødelegge veien til slutt: Her i Ersfjord har Storelva fra Geitskaret over år gravd ut jorda inn mot veien.  Foto: Privat

nyheter

Elva kommer ut under veien, og skal normalt ta veien ned til havet rundt hundre meter lengre ned. Med ujevne mellomrom har imidlertid elva etter at den har har passert i undergangen under veien tatt seg en ny vei til venstre, noe som dette bildet viser at den gjør nå.

– Ved høyvann hender det at havvannet også kommer inn her, og faktisk hjelper til at man får en over tid en utgraving av sanda her som til slutt antakelig vil gjøre at veien vil bli skylt bort, sier Ersfjord.