Nergård letter på sløret

Nord-Norges nest største fiskerikonsern, som blant annet er sterkt tilstede på Senja, er i endring. Torsdag vil konsendirektør Ari Theodor Josefsson fortelle litt om hva som skjer i det tradisjonsrike selskapet.

HVA SKJER? På sensommeren i år ble det klart at nabobedriftene Nergård og Aksel Hansen slår sine krefter sammen i Senjahopen. Torsdag vil konserndirektøren i Nergård presentere planene for deltakerne på Torskefiskekonferansen i Tromsø.  Foto: Vidar Bjørkli

nyheter

«Et Nergård i endring» er tittelen på ett av punktene i programmet når Torskefiskekonferansen 2018 går av stabelen i Tromsø torsdag 18. oktober.

– Mye skjer i Nergård for tiden. Ny båt, nye eiere og kanskje nye impulser fra Island?, er stikkordene for det Ari Theodor Josefson skal komme inn på i sitt foredrag på konferansen.