Mildværet fortsetter men det blir både regn og vind

Både i helgen og i neste uke blir det både regn og vind. Men, meteorologen tror ikke det er noe fare for regn i den kommende uken.

TÅKE Fredag formiddag var det meste av Midt-Troms innhyllet i tykk tåke, som her da hurtigruta passerte Gisundbrua.  Foto: Trond Sandnes

nyheter

Vakthavende meteorolog for værvarslinga i Nord-Norge, Geir Bøyum forteller til Folkebladet, at helgeværet i alt ser bra ut.

– Det blir ikke fult så bra som fredagsværet, men det vil fortsatt være god temperatur, men mer skyer og mer vind både lørdag og søndag, informerer Bøyum.

Sjekk dag-for-dag med alltid oppdatert lokalvær her

Vind

Selve regnet blir ikke å ta store deler av dagen forteller Bøyum.

– Det vil bli perioder med regn, ikke mye, men det blir litt av og til. Så blir det mer vind, sier meteorologen.

Enkelte steder, særlig kysten vil oppleve sterk vind.

– Det vil kunne komme opp i sørlig stiv kuling enkelte steder i morgen. Ellers vil skydekket stort sett være høgt, sier Bøyum.

Neste uke

Vinden vil avta noe, men det samme vil temperaturene.

– Mandag vil det komme noen flere regnbyger, og vinden vil bli vestlig frisk bris. Tirsdag starter med oppholdsvær, men etterhvert blir det regn. Så videre utover uken vil det bli det en del vind og regn. Gradevis vil det også bli kjøligere utover uken, men jeg vil fortsatt si det blir mildt. Det er ingen tegn til snø slik det ser ut nå, avslutter Bøyum.