Mammografibussen flyttet ut av Finnsnes sentrum

Frykter at færre møter opp

Mammografibussen er på plass på Finnsnes igjen, men ikke like sentralt og tilgjengelig som tidligere.

BAKEVJA: Radiografene Rose Reinås Johansen (f.v.) , Kirsten Lange Jensen, Tina Blix Mortensen og Tiril Martinsen, som alle jobber på mammografibussen, fortviler over at bussen ikke har fått oppstillingsplass i Finnsnes sentrum.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Som kjent inntar mammografibussen Finnsnes i en lengre periode annethvert år. Tidligere har bussen fått oppstillingsplass i sentrum, blant annet på parkeringsplassen ved kjøpesenteret og på Valen. I år er imidlertid bussen, som skal ta imot omlag 1.500 kvinner fra hele midtfylket til mammografiundersøkelser, henvist til et område utenfor Finnsnes omsorgssenter.

Det er ikke radiografene på mammografibussen fornøyde med.