Reagerer på forsvarsministerens oppførsel

– Man kan ikke oppføre seg sånn som forsvarsminister

I sosiale medier er det kommet en strøm av reaksjoner på det man kaller en utidig oppførsel av forsvarsministeren overfor hovedtillitsvalgt i Hæren, Pål B. Nygaard.

HERSKETEKNIKK: Selv tar ikke hovedtillitsvalgt i Hæren i Norges offisersforbund, Pål B. Nygaard, seg nær av forsvarsministerens uttalelser, men mener andre kan oppfatte det som en form for hersketeknikk.   Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Det gikk en kule varmt da forsvarsminister Frank Bakke Jensen og hovedtillitsvalgt for Hæren i Norges offisersforbind, Pål B. Nygaard, ble intervjuet på TV i forbindelse med statsbudsjettet på mandag.

– Det er en totalt vrangforforestilling hvis hovedtillitsvalgt mener vi har en hær bare for Indre Troms.