– Dette er totalt misforstått

Odd Fredriksen sier BTI-modellen ikke er innført i Lenvik, og at det ikke er vedtatt å innføre denne i Senja-kommunene

MISFORSTÅELSE: Prosjektleder Odd Fredriksen sier det er mange misforståelser om hva BTI-modellen er og ønsker å informere om det han beskriver som et arbeid i prosjektfasen.   Foto: Stian André Lund

nyheter

Han er prosjektleder for utviklingsgruppa som jobber med BTI-modellen (Bedre tverrfaglig innsats) i Lenvik kommune og mener Grethe Sebulonsen og flere lokalpolitikere har misforstått både innholdet og arbeidet med modellen i kommunen.

Prosjekt

– Dette er totalt misforstått. Vi har ikke implementert modellen i kommunen, men har gitt ansatte som jobber med barn og unge kurs og ulike verktøy til bruk i samtaler. Vi er i en utviklingsfase og det er et betydelig arbeid som gjenstår før modellen kan tas i bruk i kommunen, forklarer prosjektleder Odd Fredriksen.