Endte i grøfta på Mefjordaksla

En personbil havnet lørdag ettermiddag i grøfta på fylkesvei 862 på Mefjordaksla.

I VEIGRØFTA: Sommerdekk på sørpeføre er ingen god kombinasjon. Det fikk føreren av denne personbilen erfare da han skulle opp Mefjordaksla lørdag ettermiddag. Ferden endte i grøfta.  Foto: MMS-tipser

HELL I UHELLET: Føreren var bare millimeter fra å treffe bergveggen med bilens høyreside. Dermed unngikk han store materielle skader.  Foto: MMS-tipser

nyheter

Bil og fører var på vei i retning Finnsnes da uhellet skjedde lørdag ettermiddag. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 13.30.

På vei opp Mefjordaksla har føreren mistet kontroll over bilen, og den har skrenset ut av veien og endt i grøfta på høyre side. Utforkjøringa skjedde like før svingen på toppen av Mefjordaksla.

Det var sørpe på veien. Etter det Folkebladet får opplyst av en forbipasserende, skal bilen av typen Audi A7, ha vært utstyrt med sommerdekk.

Ingen skader

Ved Troms politidistrikt får Folkebladet opplyst at de har snakket med føreren.

– Det oppsto ingen skader, og vi vil ikke gjøre noe mer med saken herfra, sier operasjonsleder Rune Nilsen ved Troms poltidistrikt.

Nilsen sier at enhver fører plikter å ha bilen korrekt skodd etter føret. Men om noe klanderverdig har skjedd i dette tilfellet, kan han ikke slå fast.

– Vi har ingen informasjon om hvordan bilen var skodd, annet enn at den hadde gode dekk med god mønsterdybde, sier Nilsen.

Hell i uhellet

Oppi uhellet hadde bilføreren flaks. Den samme forbipasserende opplyser til Folkebladet at bilen har stoppet bare millimeter fra å treffe bergveggen.