Angrende synder til Bente: – Veldig skuffet over meg selv

Etter at saken om Geir Bekkelund ble slått opp i Folkebladet onsdag, tok det ikke lang tid før en angrende synder tok kontakt med Bente Bråthen.

Innrømmelse: Bente Bråthen fikk en tekstmelding fra mannen bak profilen onsdag, hvor han innrømte at det var han som sto bak profilen.  Foto: Privat

nyheter

– Jeg legger meg helt flat, det er jeg som har laget den idiotiske tulleprofilen Geir Bekkelund. Det hele starta med at noen kompiser av meg tullet med det navnet, så var jeg så idiotisk å lage en profil. Du aner virkelig ikke hvor skuffa jeg er av meg selv, skriver mannen, som vil være anonym, i en tekstmelding til Bente Bråthen.

Ingen onde hensikter

Personen bak profilen deler veldig få likheter med «Geir Bekkelund», men bor i området. I en rekke meldinger mellom han og Bråthen, forteller han at han aldri hadde onde hensikter bak profilen.