Nærmest alle slags typer vær de neste dagene

Dersom du har en uke ferie til overs og ikke noe annet å bruke pengene på, kan det være riktig tidspunkt å reise bort dersom du vil oppleve sol.

VARIERENDE: Dersom du skal ut og ferdes i trafikken i høyden kan det være verdt å merke seg at det kan være fare for snøbyger de nærmeste dagene.  

nyheter

For Midt-Troms sin del ser det ikke ut som om høsten skal vise seg fra sin beste side de nærmeste dagene.

Finnsnes skal de neste dagene få temperaturer som ligger mellom en og fem plussgrader, samt at onsdagen også spanderer noen regndråper.

Når det er sagt, vil det ellers stort sett bli oppholdsvær de nærmeste dagene.

– Østlig bris, liten kuling utsatte steder. Skyet eller delvis skyet, stort sett oppholdsvær, er langtidsvarselet til yr.no sin klare beskjed.

For Senja og Senjahopen sin del melder yr.no om at sola kan komme til å vise seg frem noen av dagene, men ellers vil det stort sett bli de samme temperaturene som på Finnsnes.

Snø i høyden

Mange benytter høsten til å jakte på blant annet elg og rype. Men for de som går på jakt på innlandet og hadde sett frem til noen fine høstdager, kan det være grunn til å skru ned forhåpningene.

Se alltid oppdatert lokalvarsel her!

Selv om sola titter frem innimellom også i Målselv, så vil det på onsdag bli nedbør.

– Nordvestlig bris, frisk bris på kysten. Regn- og sluddbyger, snøbyger i høyden. På Vidda stort sett oppholdsvær, melder yr.no.

På morgenen onsdag er det også meldt minusgrader, noe som kan være grunn til å være obs på dersom man skal ut og ferdes etter veien og ikke har lagt om til vinterdekk.

Minusgrader

Holder du til i Bardu kan det kanskje være verdt å legge om til vinterdekk. Her har høsten for alvor gjort sitt inntog, og det meldes om minusgrader nesten hele den kommende uka.

Onsdag og fredag blir de kaldeste dagene før helga, hvor kvikksølvet vil krype ned til minus fire grader på natten og morgenen.

Yr.no melder at det også her vil kunne komme regn- og sluddbyger, samt snøbyger i høyden i løpet av de nærmeste dagene.