Nominasjonskomiteen til Senja Senterpartis lanserer sin ordførerkandidat:

– Dette kom overraskende, men jeg er glad for tilliten

Senja Senterpartiets nominasjonskomite presenterer Roy-Willy Hansen i Senjahopen som sin ordførerkandidat før neste års kommunevalg.

ORDFØRER Roy-Willy Hansen i Senjahopen er øverst på lista til nominasjonskomiteen til Senja Senterparti. Dermed presenteres han som komiteens ordførerkandidat. 

Det første jeg tenkte var at dette kom overraskende på meg

Roy-Willy Hansen
nyheter

I 2007 var han i ti måneder ordfører i Berg kommune. Tolv år etter er det Roy-Willy Hansen som presenteres som Senterpartiets ordførerkandidat når kommunevalget for Senja starter neste år.

– Det første jeg tenkte var at dette kom overraskende på meg. Jeg hadde sagt ja til å være med og ser på det som viktig at vi får en god geografisk spredning i det som blir det nye kommunestyret i Senja. Men jeg må innrømme at det kom overraskende på, at jeg ble vurdert til å så øverst på listent. Når det er sagt så er jeg glad for tilliten og villig til å ta på meg dette og være med å fronte Senterpartiet i det kommende valget, sier Hansen til Folkebladet.