Får ikke internett: – Telenor sa at denne kabelen ikke fantes

Karina Wilsgård og Svein-Gunnar Wilsgård fortviler over at huset deres er det eneste i nabolaget som ikke har eller får internett. De opplever at de ikke får noe hjelp av Telenor, til tross for at de er villige til å ta kostnadene selv.

GROV OPP KABELEN: Karina Wilsgård grov opp kabelen selv for å få internett til huset, men fikk likevel beskjed fra Telenor om at det ikke var linje inn til huset. Begge foto: Carina Hansen 

Kundebehandleren fortalte oss da at det var ikke noen kabel som gikk inn til huset.

Karina Wilsgård
nyheter

I mars i år kjøpte Svein- Gunnar Wilsgård og hans bror et hus i Ferånna 32 i Torsken. Men lite visste han og kona Karina Wilsgård da at det skulle bli det eneste huset i nabolaget uten internett. Ekteparet er så oppgitt over hele saken at de har tatt kontakt med avisen for å fortelle deres historie.

Leietaker

Huset de kjøpte skulle de leie ut, og 1. juni fikk de leietaker.