Misfornøyd med interkommunal legevakt

Vil ha egen legevakt

Politikerne i Målselv er ikke spesielt fornøyd med den interkommunale legevaktordningen kommunen er med i. Nå skal muligheten for å få legevakt i egen kommune utredes.

Egen: Liv Helland Olsen (Ap) (til høyre) snakket varmt om at Målselv må få egen legevakt. Hun fikk støtte fra Hege Gjerdrum (uavhengig) og et enstemmig kommunestyre når det gjelder å utrede de økonomiske konsekvensene ved å etablere en egen legevaktordning.  Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Det var Liv Helland Olsen (Ap) som frontet dette i kommunestyremøtet i Målselv på onsdag. Hun er ikke fornøyd med betingelsene ved å være en del av den interkommunale legevaktordningen sammen med Bardu, Salangen, Lavangen og Ibestad.

Innbyggernes beste

– I dag tenker jeg at innbyggerne i Målselv er det beste argumentet for å ha egen legevakt. Utgiftene til den interkommunale legevakten bare øker, sa Helland Olsen.