Her kommer Finnsnes nye bensinstasjon

Bare noen meter unna, men langt mer synlig skal Bunker Oil etablere sin nye stasjon denne uken.

NY Den nye stasjonen vil muligens åpne førstkommende fredag, og vil være langt større enn den forrige stasjonen noen meter lengre ned veien i industriområdet i Finnfjord. 

nyheter

Den tidligere så kalte «hemmelige» bensinstasjonen på Finnsnes på industriområdet i Finnfjord, har flyttet på seg. Etter planen skal stasjonen med de nye tankene og pumpestasjonene åpne allerede fredag.

– Hvis alt går som planlagt håper vi å åpne fredag. Vi har hatt et ønske om å tilrettelegge for alle kunder i området, da var vi nødt til å utvide og gå videre for å svare til de besøkende vi har på stasjonen i dag, forteller salgssjef for auto og industri, Stig Aksel Johansen i Bunker oil.