Mye heder til bensinstasjonen på Andslimoen

Dette er den beste YX-stasjon i Norge

Ekteparet Bodil Nordgård og Frank Helgesen har all grunn til å være stolte. Under årsmøtet til YX Norge i Cannes i Frankrike ble YX Bardufoss på lørdag kåret til beste stasjon i Norge i klassen stor besninstasjon.

Best. Under årsmøtet til YX Norge i Cannes i Frankrike ble YX Bardufoss på lørdag kåret til beste stasjon i Norge i klassen stor besninstasjon.  Foto: Trond Sandnes

nyheter

En tittel som er basert på fire salgsinnrapporteringer i løpet av året, og YX Bardufoss hadde de beste salgstallene i tre av de fire periodene, mens de ble nummer tre i den siste salgsperioden.

Har flinke ansatte

– Vi er jo selvfølgelig kjempestolte, sa Bodil Nordgård på telefonen til Folkebladet søndag ettermiddag. Denne seieren betyr at hun og mannen neste år får påspandert av YX Norge en tur til New York.

– Jeg må jo tilføye at vi langt fra er alene om å ha klart et så bra resultat. Vi har en gjeng entusiastiske medarbeidre der mange av dem bare er 15-16 år gamle, og likevel klarer å legge for dagen en fanstastisk arbeidsvilje, sier Nordgård.

Hun forteller at det var under festmiddagen på lørdag at hun og mannen Frank Helgesen fikk beskjeden om hvor bra stasjonen på Andslimoen har gjort det i konkurransen med alle landets YX-stasjoner.

Mange påfunn på Andslimoen

– En annen ting som kanskje gjør at folk synes det er artig å komme innom oss er at vi har vært flinke til å komme opp med små kreative påfunn, som for eksempel at de som kledte av seg på overkroppen i kulda og fylte drivstoff ble med i trekningen om en tur til Svalbard.

Bodil forteller at det snart er duket for et nytt påfunn når elgjakta starter.

– Da kan kundene lete etter elger på stasjonen, både ute og inne, sier Nordgård.

Hun un og mannen Frank Helgesen eier stasjonen sammen med Ole Lauknes fra Finnsnes.