Tre helikopter på Bardufoss

– Et spill for galleriet

Stortingsrepresentant Abid Raja (V) mener at det foreslåtte løsningen med tre helikopter på Bardufoss er et spill for galleriet.

Spill: Stortingsrepresentant og medlem av utenriks- og forsvarskomiteen på Stortinget, Abid Raja (V), her i samtale med Patria Norges direktør, Dan Kjetil Nordheim (til venstre), mener at løsningen med tre helikopter på Bardufoss er et spill for galleriet.  Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Raja var på Bardufoss på mandag og tok «hele runden». Det vil si et besøk hos Brigade Nord, 139. luftving, Patria og den sivile flyskolen i regi av Universitetet i Tromsø - norges arktiske universitet.

Alt det Raja fikk høre styrket han i troen på at det må komme en løsning for helikoptrene i nord. Og da er ikke tre helikopter på langt nær nok. Venstre går for at en delt løsning med ni helkopter på Bardufoss og ni på Rygge er det eneste riktige.