Dyrøyseminaret 2018:

Mener Midt-Troms har et mye større vekstpotensial

Det forventes høy temperatur når regionreform og samarbeid internt i Midt-Troms skal debatteres på årets Dyrøyseminar.

Klar for dyrøyseminaret 2018: Statssekretær i Kommunal og moderniseringsdepartementet, Anne Karin Olli (H) (imidten) kommer til Dyrøyseminaret. Hun skal legge fram regjeringens syn på regionreformen. Ordfører Marit Alvig Espenes til venstre og ordfører Geir Inge Sivertsen til høyre på bildet.   Foto: Privat

nyheter

Statssekretær i Kommunal og moderniseringsdepartementet, Anne Karin Olli (H), kommer til Dyrøyseminaret for å legge fram regjeringens syn på regionreformen. Er nordlendingene vanskelige? Og går reformen fremover, eller bakover? Det forventes frisk debatt med deltakere fra både stortingsbenken og fylkesrådet i Troms.

– Årets Dyrøyseminar har fokus på regional utvikling og ung drivkraft. Dyrøyseminaret skal alltid være aktuelt og vi skal alltid utfordre, sier ordfører i Dyrøy, Marit Alvig Espenes.