22.58

Andsvatnet: Troms politidistrikt melder på Twitter at de har fått melding om flere hytteinnbrudd langs Sørhusveien ved Andsvatnet. Ifølge politiet skal det ha vært innbrudd i fire forskjellige hytter og så langt er det avdekket at to ATV´er er stjålet.

Politiet har gjennomført kriminaltekniske undersøkelser.

Dersom noen har opplysninger om innbruddene ber politiet om å bli kontaktet på 02800.

00.29

Finnsnes: For andre kveld på rad ble det torsdag avholdt fartskontroll på Gisundbrua. Her fikk en person førerkortet beslaglagt etter å ha blitt målt til 81 km/t i 50-sonen. – Sak opprettes, melder politiet. Politiet var også til stede med fartskontroll på Gisundbrua dagen før, på onsdag. Da var det ingen overtredelser.

Finnmark

Mann til sykehus etter han stakk av fra trafikkulykke i Karasjok

En mann i 30-årene er sendt til sykehus etter at han først stakk fra en trafikkulykke på strekningen mellom Karasjok og Karigasniemi i Finnmark torsdag kveld, skriver NTB.

Politiet fikk meldingen om ulykken en halvtime før midnatt.

– Fører har stukket fra stedet. Det iverksettes søk etter vedkommende, meldte de på Twitter.

Etter hvert ble mannen funnet i nærheten av hans bopel sju-åtte kilometer fra ulykkesstedet.

– Vi mistenker at han har tatt seg dit til fots, sier operasjonsleder Lars-Rune Hagen Finnmark politidistrikt til NTB.

Mannen ble først sendt til legevakten i Karasjok, hvor det ble tatt blodprøver av ham, før han rundt klokken 4 ble sendt videre til sykehuset i Hammerfest. Skadeomfanget er ukjent.

– Det er store skader på bilen, og den blir nok kondemnert. Han har kjørt av veien og truffet en stein, forteller Hagen.

Mannen mistenkes for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand.

Norge

En mann i slutten av 60-årene omkom natt til fredag i en trafikkulykke på E18 øst for Fiansvingen i Tvedestrand i Agder. Les mer her.