Dermed er fjorårets resultat det beste siden Tide etablerte seg på Finnsnes. I regnsskapstallene under Proff.no får bedriften gode skussmål både når det gjelder likviditetsgrad, lønnsomhet og soliditet.

-Lojale kunder og ansatte

Ikke minst fjorårets driftsresultat er daglig leder Frank-Ivar Falsen godt fornøyd med.

– Først og fremst skyldes dette at vi har lojale kunder som bruker oss fordi de er fornøyde med oss. Falsen og hans seks medarbeidere holder til i leide lokaler bak Kvistadbygget i Skolegata, i lokaler som ikke akkurat er de mest moderne, men greie nok.

– Vi har det ok her, og trenger ikke så flotte og moderne lokaler for å fungere. Faktisk er det mange av kundene våre som sier det er koselig med litt gammel stil.

Ni ansatte lokalt i dag

Falsen forteller at avdelingen på Finnsnes driver et franchiseforetak underlagt Tide Forsikring sentralt.

– Vi får da betalt i forhold til det vi gjør, og har ikke noe med skadeutbetalinger å gjøre.

På spørsmålet om hvorfor resultatet i fjor var så bra, sier Falsen at det skyldes hovedsakelig to ting. Han viser til at kundene er lojale, og at han har en meget dyktig arbeidsstokk som også får kundene til å fortsette sitt forhold hos dem.

- Vi har vært seks ansatte totalt inntil nylig. Nå har vi også fått en avdeling i Harstad som er underlagt oss, slik at vi da er ni personer totalt i bedriften i dag.

Falsen sier at hans medarbeidere ofte drar hjem til kundene når de ønsker et tilbud fra Tide.

– Da kan vi også få sett for eksempel huset hvis det skal forsikres, at målene er riktig. Vår primære oppgave når vi skal lage ei forsikring for kundene er at det hele blir riktig, basert på riktig informasjon, og det er jo lettere å komme fram til ved et hjemmebesøk der vi også fysisk kan se for eksempel huset. Og det er nå slik at mange har liten greie på det som skal til for å få ei god og riktig forsikring.

Stein Wilhelmsen