Troms

12.42

Tromsø, Lavangsdalen: UP målte en bilfører til 128 km/t i 90-sonen. Førerkortbeslag, melder politiet.

10.51

Tromsø: Politiet stanset en mannlig bilfører i 50-årene i sentrum for kontroll. Fører ble siktet for promillekjøring og fratatt førerkort. Blodprøver sikret.

09.41

Malangen, Aursfjorden: Politiet melder at en hvit 14 fots båt med Suzuki 9,9 hester med blå årer og blå tofter er funnet på rek. Den har trolig slitt seg. Tatt hånd om, ring politiet på 02800.

02.14

Harstad: Beruset kvinne i 40-årene truet mannen sin med kniv hjemme på deres bopel. Ukjent motiv, melder politiet. Mannen var også beruset. Kvinnen er pågrepet og satt i arrest. Ingen personskade.

02.10

Skibotn: Elgpåkjørsel på E6 ved Apaja. Elgen er død, og det ble store materielle skader på bilen. Viltnmenda er varslet.

22.03

Takelvdalen, E6: UP avholdt tirsdag kveld fartskontroll i 80-sone på E6 i Takelvdalen. Høyeste hastighet ble målt til 121 km/t, og her fikk føreren beslaglagt sertifikatet. Det ble videre utstedt ni forenklede forelegg for fart, hvorav høyeste hastighet ble målt til 109 km/t. Én fører ble anmeldt for ikke å vedta forenklet forelegg. Én fører fikk forenklet forelegg for bruk av mobil.

Utlandet

Fire nye bilbranner i Göteborg-området

Et døgn etter massepåtenningen av biler i Göteborg mandag, sto ytterligere fire biler i brann. I løpet av en halvtime ble to biler påtent i Västre Frölunda natt til onsdag, det samme området som flere biler ble påtent mandag. De to bilene sto tett inntil bolighus, og det var stor spredningsfare til både hus og biler, opplyser operasjonsleder Johan Ljung i Väst politidistrikt til nyhetsbyrået TT. Les mer her.

Dødstallet økt til 31 etter brokollaps i Italia

Italienske redningsmannskaper jobber på spreng for å redde ut mulige overlevende etter brokollapsen i Genova tirsdag. 31 personer er bekreftet omkommet. Mer om saken her.