Troms:

Sørollnes, 13:54: 8 fots gummibåt funnet og tatt hånd om. Info fåes ved å ringe politiet på 02800.

Torghatten Nord AS informerer om kansellering i sambandet Andenes-Gryllefjord. Sambandet er innstilt inntil videre.

Sørollnes, 10:54: 8-9 fots lysebrun jolle observert på rek i området Sørollnes, driver i retning Tovika.

Tromsø, 04:10: En mann i 60-årene bortvist fra sentrum etter aggressiv adferd i Storgata, opplyser politiet.

Finnsnes, 03:25: Politiet innbragte en person som nektet å oppgi personalia. Mannen i 40 årene ble anmeldt.

Silsand, 03:05: UP målte en kvinne i 20 årene til 83 km/t i 50-sone. Hun mistet førerkortet på stedet. Kvelden i forveien minstet en mann i 20-årene førerkortet etter å ha blitt målt av UP til 91 km/t i 60-sone.

Tromsø, 02:45: Flere patruljer rykket ut til Storgata etter melding om masseslagsmål. Flere personer ble innbragt for å få klarhet i hendelsen. Politiet oppretter sak på ordensforstyrrelse.

Harstad, 02:35: Politiet rykket ut til et utested pga ordensforstyrrelse. En beruset mann i 30-årene ble innbragt og satt i arrest.

Balsfjord, 02:25: Politiet rykket ut og pågrep en mann i 40-årene for promillekjøring. Blodprøver ble sikret og sak ble opprettet.

Tromsø, 02:25: En overstadig beruset person bortvist fra sentrum. Mannen i 20-årene etterkom ikke pålegget og ble kjørt inn til fyllearresten.

Tromsø, 01:30: En dørvakt meldte om ordensforstyrrelse utenfor et utested. Politiet rykket ut og innhentet en beruset person som løp fra stedet. Mannen i 20-årene ble satt i fyllearresten.

Tromsø, 01:20: Politiet tilkalt til et utested pga overstadig beruset person. En mann i 20-årene innbragt og satt i fyllearresten.

Tromsø, 00:55: Politiet stanset to personer på moped. Passasjer uten hjelm. Fører anmeldes for å forsøke å unndra seg kontroll.

Storslett, 00:25: Politiet påtraff to menn som fremsto ruset. Etter testing ble begge siktet for bruk av narkotika.

Tromsø, 00.05: Politiet rykket ut til en adresse nord på øya etter at det var meldt om feststøy. Patruljen anslo over 100 støyende festdeltakere inne og ute. Festen ble avsluttet.

Nordland:

Nordland, 06:24: - Travelt for oss inatt, mange meldinger om beruset personer, festbråk og forstyrrelser av natteroen. Meldingene strekker seg over hele distriktet, skriver politiet i Nordland på Twitter.

Leknes, 03:24: En godt beruset mann innsatt i arrest på grunn av utaggerende oppførsel.

Sortland, 03:07: Mannlig sjåfør i 20 årene stoppet. Mistanke om ruskjøring. Bevsisikring iverksatt, skriver politiet på Twitter.

Narvik, 02:45: Mann i 20 årene etterkom ikke politiets pålegg, blir anmeldet for forholdet.

Stokmarknes, 02:15: Festbråk som ble avsluttet av politiet. 20-25 ungdommer ble sendt videre.

Finnmark:

Kirkenes, 02.51: Melding til politiet om beruset person som ligger på bakken. Politiet tar en sjekk av vedkommende.

Hammerfest, 02:31: Politiet fikk melding om bråk på et utested i sentrum. De har hentet en person som har utøvd vold, og vil gå til anmeldelse over helgen. Personen ble satt i arresten.

Norge:

16:18: Politiet tror ikke noe kriminelt ligger bak funnet av en død person i en bolig i Gjerdrum søndag. Les mer.

12:55: To nigerianske migranter som var på vei til norskegrensen fra Russland, har blitt anholdt av russiske grensevakter, melder nettstedet Barents Observer. Les mer.

03:10: En bil med fire menn i starten av 20-årene har havnet på taket i Vinje i Telemark. Flere av dem klaget på smerter, og alle er fraktet til sykehus. Les mer.

01:23: Fredag ble en amerikaner tilkjent en milliardererstatning fordi produsenten ikke advarte om at middelet kan forårsake kreft. Ugressmiddelet selges også i Norge. Les mer.

00:12: Ifølge TV 2 unnlot fiskeriminister Per Sandberg å varsle om Iran-turen fordi han tidligere hadde erfart at reise- og ferieplaner var blitt lekket.Les mer om saken her.

Verden

15:52: Fire medlemmer av jordanske sikkerhetsstyrker er drept i en aksjon mot det myndighetene omtaler som et skjulested for terrorister i nordvest for Amman. Les mer om saken her.

15:10: Taliban fortsetter stormløpet mot Ghazni, men den afghanske regjeringen hevder å ha full kontroll. Det tilbakevises av lokale ledere.Les mer her.

13:52: Tolv opprørere er drept i sammenstøt med egyptiske sikkerhetsstyrker på Sinai-halvøya, ifølge innenriksdepartementet i Kairo. Les mer.

13:16: En antatt påsatt skogbrann sørøst for Los Angeles herjer fortsatt, men brannmannskapene har nå begynt å få økt kontroll over flammene. Les mer om saken her.

01:05: Den britiske forfatteren V.S. Naipaul, som i 2001 vant Nobels litteraturpris, døde lørdag, opplyser hans kone. Naipaul ble 85 år gammel. Les mer.