Ferske ingeniører takket Studiesenteret med kake

– Det føles ikke bare som at jeg er ferdig som student, men som om jeg slutter i bedriften.

Skryter Magnus Blekastad (t.v.) og Håvard Mikalsen er svært fornøyde med hvordan Studiesenteret har lagt til rette for dem. Nylig var de innom med kake til daglig leder Vidar Gunnberg og de andre på senteret for å vise sin verdsettelse.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Det sier Håvard Mikalsen, som de siste par årene har tilbrakt svært mye tid i lokalene til Studiesenteret på Finnsnes. Det til tross for at han har studert til ingeniør gjennom UIT Narvik. Foruten det første intensive studieåret, der både forkus og første studieår ble unnagjort i samme smell på campus, så har Mikalsen de to siste årene vært nettstudent. Og det er i den anledning at Studiesenteret har vist seg som en perfekt tilrettelegger.

- Selv om jeg er her ifra området her visste jeg i utgangspunktet ikke om muligheten som lå her, men da vi konverterte over til nettstudier tok vi i bruk tilbudet. Vi hos Studiesenteret har fått utrolig god oppbacking, tilrettelegging og hjelp med det som er. Det er også grunnen til at vi er innom her med kake i dag, smiler Mikalsen.