Anita Endrestad har blitt ansatt som ny daglig leder i Ferdighus AS som holder til i Sørreisa. Styreleder Ole Ovesen, forteller at de er veldig fornøyd med den nye lederen.

– Anita er veldig dyktig. Hun har lang erfaring som er gull verdt for oss. Hun har blant annet vært daglig leder i et elektrofirma på Otta, vært leder på Anleggsskolen i Sørreis, og har lang erfaring med service, forteller Ovesen.

En interessant jobb

Anita Endrestad kommer fra Otta i Gudbrandsdalen, og flyttet til Sørreisa i 2012.

– Jeg flyttet til Sørreisa fordi kjæresten min er herfra. Det var også han som tipset meg om jobben og mente at den kom til å passe for meg, for- teller Endrestad.

Hun startet i den nye stillingen 7. mai i år, og forteller at hun har blitt godt mottatt.

– Jeg har fått et veldig godt inntrykk hittil, og jeg gleder meg til å fortsette. Jeg synes det er en interessant jobb som inneholder oppgaver som passer meg. For min del er dette en ny bransje, for jeg har tidligere jobbet mye med elektro, telenett og kundeservice. Det er spennende å bytte bransje, og jeg er ikke redd for en utfordring, smiler Endrestad.

Eldst i Norge

Ferdighus AS ble etablert i 1965, og er en komplett hus- leverandør som håndterer alle ledd i et byggeprosjekt. De har fabrikk i Sørreisa og har boligfelter i kommunene Dyrøy, Sørreisa, Målselv og Lenvik.

– Vi er den eldste elementproduksjonen i Norge, og vi er rundt 25 ansatte. For det meste bygger vi eneboliger, flermannsboliger, garasjer og hytter. Fokuset vårt ligger på Midt-Troms, forteller Ovesen og legger til at det er fint å være med å bidra til lokalsamfunnet, samt og være med på å forme det.

Tilrettelagt og klart

Det nyeste boligfeltet til Ferdighus AS finner du på Finnsnes, nemlig Skibakken boligfelt. Ovesen forteller at de snart skal begynne å selge der, og at de nå har kommet til trinn to i utbyggelsen av feltet.

– Alt er tilrettelagt og snart klart, og utsikten er upåklagelig, sier Ovensen.

De forteller også om at de er en lærlingbedrift, og sørger for å legge tilrette for lærlingene.

– Planen fremover er å utvikle de områdene vi har, og planlegge nye tomteområder vi kan bruke. Vi har stort fokus på å gi god opplæring samt oppfølging av lærlingene våre, og å skape et godt arbeidsmiljø for alle. Alle våre medarbeidere er lokale fagfolk med fagbrev. Vi har egen arkitekt og prosjekt-eringsavdeling slik at alle kan komme til oss å få tegnet drømmehuset. Jeg har utrolig dyktige medarbeidere, sier Endrestad.

– Vi er svært fornøyde med å ha Anita med på laget, og vi har allerede fått gode tilbakemeldinger, avslutter Ovesen.

Her er trinn én av Skibakken boligfelt ferdigbygd. Nå skal Ferdighus AS ta fatt på trinn to. Foto: Guro Rokstad Clausen
Anita Endrestad har tiltrådt rollen som ny daglig leder i Ferdighus AS. Foto: Guro Rokstad Clausen