Regnskap 2017 for Sjøveganhytta:

Gikk på en millionsmell

Det ble røde tall for Sjøveganhytta AS i 2017. – Vi er nå over den verste kneika, sier daglig leder Tor Sørensen.

milliontap: Sjøveganhytta ekspanderte stort i 2017. Det og ett tapsprosjekt førte til underskudd. Men ifølge eierne, Tor Sørensen (til venstre) og Tor-Christian Chruickshank er de over den verste kneika og ser lyst på fremtiden. Foto: Morten Dokka 

nyheter

Ifølge tall fra Brønnøysundregistrene omsatte bedriften for 13,5 millioner kroner, omtrent som året før.

Millionunderskudd i fjor

Men resultatet etter skatt ble 3,2 millioner kroner i underskudd. I 2016 gikk Sjøveganhytta ut med et overskudd på over en million kroner. Dette betyr at bedriften har en negativ egenkapital på 1,7 millioner kroner. Daglig leder Tor Sørensen forklarer tallene blant annet med en stor ekspansjon i 2017.