I en Facebook-status skildrer Reidun L. Traasdahl Nilsen flyreisen som må ha vært av den ubehagelige sorten. "Hot" på pysjamasflyet fra Bardufoss til Oslo i dag, aircondition funket ikke, rundt 35 pluss i nesten to timer.", skriver Nilsen i Facebook-innlegget.

Ifølge henne vurderte kapteinen stopp på Værnes, en løsning som ble lagt på is fordi det bare ville medført at flyreisen tok lenger tid.

"Ikke farlig, ingen panikk og vi fikk vatn. Men kanskje lurt å sjekke flyet før avgang...", skriver Nilsen nøkternt om de hete timene i flyet.

Folkebladet har ikke lyktes med å komme i kontakt med Nilsen. Kommunikasjonssjef Tonje Næss i Norwegian bekrefter imidlertid at det var problemer med airconditionen på flyvninga fra Bardufoss til Oslo tirsdag morgen.

– Sikkerheten kommer alltid først og flyet ble selvfølgelig sjekket før avgang, men dette inntraff i lufta. Kapteinen vurderte situasjonen og bestemte seg for å fortsette til Oslo. Vi beklager at passasjerene fikk en varmere reise enn normalt, men med litt ekstra vann gikk det fint, opplyser Næss til Folkebladet.

Hun understreker også at flyet sjekkes i Oslo.

Reidun L. Traasdahl Nilsen beskriver den varme flyturen i et innlegg på Facebook. Foto: Preben Olsen