MS GYME, en 14,98 meter lang NabCat fra Moen Marin AS i Kolvereid, ble i forrige måned overlevert til finnsnesfirmaet NCS AS. Daglig leder Daniel Jensen disponerer nå til sammen elleve servicefartøyer. Syv av disse er levert av Moen Marin AS.

– Vår strategi tilsier at vi skal ha vekst, både i antall ansatte og kundeforhold. For å lykkes trenger vi en robust, funksjonell og moderne flåte av servicebåter som kan dekke alle våre kunders behov. Våre erfaringer med arbeidskatamaraner fra Moen Marin er utelukkende gode. Vi snakker om bra utrustede, stabile og gode plattformer å arbeide ut ifra, sier Jensen.

Leverer servicetjenester

Fra basen i Midt-Troms leverer NCS servicetjenester til havbruksnæringa i Troms og Finnmark. Siden etableringen i 2014 har selskapet opplevd en eventyrlig vekst i etterspørselen. Selskapet har om lag 60 ansatte, og har siden høsten 2017 vært drevet som et selvstendig selskap i Frøy-gruppen.

Alle på g

– Vi har Grim, Gard, Gere, Garm, Garp, Grid, Gyda, Gorm og Østavind, uttalte driftssjef Espen Schmitz til Folkebladet.

Det ble den gang fleipet med at neste båt kanskje kunne få navnet Gnom eller Gulp. Heldigvis ble det ikke det, men Gyme.