Troms

21:44

Politiet melder om trafikkulykke på Heia. En motorsykkel kjørte inn i et autovern et stykke inn på veien fra E6 mot Øverbygd. Klokka 22:23 opplyser operasjonslederen at føreren ble fraktet til UNN med mulig lårbeinsbrudd. Politiet har snakket med vitner på stedet.

15:56

Politiet har avholdt promillekontroll i Heggelia. 20 bilførere ble kontrollert, men det ble ingen reaksjoner.

11:02

Balsfjord: Mann i 50-årene mistenkes for promillekjøring samt kjøring uten gyldig førerkort.

11:00

En slagbjørn som har drept et stort antall sauer i Troms, får nå landbruksorganisasjonene og Fylkesmannen i Troms til å møtes for å diskutere hva som må gjøres. Les mer.

10.35

Politiet melder på Twitter om en mann i 50-årene som mistenkes for promillekjøring og kjøring uten gyldig førerkort i Balsfjord.

Finnmark

11.58

Enn mann på 45 år i Alta er siktet for å ha kjørt motorvogn i ruspåvirket tilstand. Det melder politiet på Twitter.

Nordland

12.53

Politi og ambulanse har kommet frem til ulykkestedet. Politiet melder på Twitter om at en person har smerter i nakken, mens de andre involverte er uskadd. De skriver også at kollisjonen kom bakfra hvor et kjøretøy stanset for avkjøring, og de to andre kjøretøyene ikke klarte å stanse i tide. Et kjørefelt er åpnet, og det er dirigering på stedet.

12.36

Politiet melder på Twitter om en ulykke i Vågan på E10 ved krysset til Hopen. Tre kjøretøy er involvert, og alle har kommet seg ut av kjøretøyene.

08.26

Politiet melder på Twitter om avholdt laserkontroll ved Bitterstadveien i Hadsel. fem forenklede forelegg ble utskrevet, med høyeste hastighet på 71 km/t i 60-sone. UP berømmer bilister for pen kjøring på stedet.

01.20

Mann er kranglete og nekter å forlate utested i Narvik. Ble bortvist fra stedet. Det melder politiet på Twitter.

00.25

NSB melder om to personer på toglinjen i Narvik som fotograferer. Politiet var i kontakt med to tyskere som bedriver trainspotting. De ble bortvist fra stedet. Det skriver politiet på Twitter.

00.23

Poltiet skriver på Twitter at de mottok melding om utendørs volleyballkamp i Allstad rundt midnatt, hvor naboer ikke fikk sove. Syv ungdommer ble bedt om å ta kveld, noe som de gjorde.

Norge

Hovedredningssentralen (HRS) har de siste dagene fått mange henvendelser om en mulig nødrakett. Det rødlige lyset kommer imidlertid fra planeten Saturn. Les mer.

Åtte personer er evakuert fra et kombinert bolig- og næringsbygg på Mysen grunnet brann, mens fire er evakuert fra et nabobygg. Én person er kjørt til legevakt. Les mer.

Tre menn i 20- og 30-årene er tiltalt i en sak der de blant annet skal ha tatt seg inn i en leilighet og knivtruet og banket opp en mann i Ullensaker. Les mer.

Det ble meldt om skogbrann i Kragerø tirsdag morgen, men brannvesenet fikk rast kontroll over brannen. Les mer.

Verden

Storbritannias viseforsvarsminister Guto Bebb trekker seg etter Brexit-avstemning, melder BBC. Les mer.

En mann i 20-årene døde på stedet etter å ha blitt skutt i bydelen Rosengård i Malmö, opplyser svensk politi. Les mer.

Mandag brant det rundt 50 steder i Sverige. Situasjonen for redningstjenesten i landet er ekstrem og beskrives som den verste i moderne tid. Les mer.

Kapteinen førte flyet med for bratt stigningsvinkel etter avgang, noe som førte til styrten i Cuba i mai som kostet 112 liv. Les mer.

Pakistansk politi sier at TV 2-reporter Kadafi Zaman ble pågrepet fordi han satt i samme bil som en politiker. De vil fortsette sin etterforskning av saken. Les mer.