Øverbygd:

20.34

Troms politidistrikt melder på Twitter at nødetatene har rykket ut til en boligbrann i Øverbygd mandag kveld. Ifølge meldinga fra politiet skal det være snakk om brann i en kjeller. Det er ikke meldt om personskader.

Troms

01.42

En mann i 20-årene er innbragt og satt i arrest i Tromsø pga ordensforstyrrelse på et utested. Det melder politiet på Twitter.

Finnmark

11.44

Politiet melder på Twitter om en breton tipse i fargen brun, hvit og svart som har vært savnet fra bopel i Kautokeino siden torsdag. De ber melde i fra til 02800 hvis den observeres.

11.28

Eier har tatt hånd om hestene som var løse ved Transfarelvbroa i Alta. Det melder politiet på Twitter.

08.51

Politiet melder på Twitter om to løse hester ved Transfarlelvbroa i Alta, de er til fare for trafikken.

02.30

Bilfører i Alta stoppet av Politiet i en rutinekontroll. Fører, mann i 20 årene, fremsto som ruset, og er tatt med til legevakta for blodprøvetaking. Førerkortet er beslaglagt, og sak har blitt opprettet. Det melder politiet på Twitter.

Nordland

11.53

UP har gjennomført laserkontroll i Båthola på Mosjøen. Høyeste fart som ble målt var 80 km/t i en 60-sone.

11.14

Politiet melder på Twitter om en beige/hvit 15 fot båt med 40 hk påhengsmotor, som har slitt seg fra fortøyningen. De oppfordrer til å ringe 02800 om den blir sett.

10.55

Politiet melder på Twitter om en hastighetsovertredelse på 147 km/t i en 80-sone i Gullesfjord. Sak er opprettet.

05.32

Patruljen har kontroll på 5 stykk hest i Bodø. Eier omsider lokalisert, og på vei til å overta hestevaktholdet. Det melder politiet på Twitter.

04.05

Hestene har kommet seg ut igjen, og løper på riksvegen. Politiet på vei. Vi sliter med å finne eier på Nedre Hunstad, opplyser politiet på Twitter.

03.51

Politiet i Nordland melder på Twitter at har ikke fått tak i eier, men innhegningen er midlertidig ordnet og hestene er kommet på plass.

03.15

Melding om 5 hester i Bodø som har kommet seg ut av innhegning på Nedre Hunstad. Vi jobber med å finne eiere, melder politiet på Twitter.

Norge

04.31

En kvinne fikk en stein i hodet i en slåsskamp med en annen kvinne på Grønlands Torge i Oslo natt til mandag. Skadeomfanget er ikke kjent. Det melder NTB. Les mer.

03.51

NTB melder om at to personer er sendt til sykehus med brannskader på beina etter en brann i et anneks tilknyttet en hytte på Holmsbu i Hurum natt til mandag. Les mer.

01.59

Politiet i Trøndelag sier mistanken er styrket mot en mann som er siktet etter at en annen mann ble funnet med stikkskader på Frøya søndag morgen. Det melder NTB. Les mer.

01.26

En brannmann i 30-årene døde søndag på sykehus etter en ulykke under slukking av en skogbrann i Akershus. Ifølge brannvesenet fikk mannen et akutt helseproblem. Det melder NTB. Les mer.

Verden

05.49

En norsk kvinne som er tiltalt for å være del av et kriminelt nettverk på Gran Canaria, er frikjent på alle punkter, skriver VG. Det melder NTB. Les mer.

05.24

Minst ti personer er drept og 20 skadd etter at politiet og paramilitære grupper angrep flere byer i Nicaragua. Det melder NTB. Les mer.

04.56

Brannvesenet tror ikke skogbrannen vest for Ljusdal i Gävleborgs fylke vil spre seg til landsbyen Ängra. Det melder NTB. Les mer.

03.50

Tusenvis samlet seg søndag til demonstrasjoner flere steder i Helsingfors før toppmøtet mellom USAs og Russlands president, Donald Trump og Vladimir Putin. Det melder NTB. Les mer.