Nyhetsdøgnet 13. Juli

Dette er en oppdatering av lokale, regionale, nasjonale og internasjonale nyheter.

politibil på utrykning  Foto: Heiko Junge, Scanpix

nyheter

Troms

22:49

Tromsø: Beruset mann i 30-årene plukket opp i Hansjordnesbukta. Ute av stand til å ta vare på seg selv. Innsatt i arrest, skriver politiet på Twitter.

13.00

Politiet melder på Twitter at de har funnet enhvit og brun hund på Bardufoss.Den blir tatt vare på inntil videre. Eieren bes ta kontakt på telefon 02800.

12.46

Polititet har mottatt melding om en bil som har kjørt i autovernet på FV858 ved Storsteinnes. Alle skal være uskadd og det er kun materielle skader på bil og autovern. De involverte ordner selv bilberging. Politiet etterforsker forholdet, skriver de på Twitter.

06.33

Rundt klokken 02.00 i natt fikk politiet melding om innbrudd i en bolig i Tromsø sentrum. Beboer skal ha kommet hjem og funnet en ukjent person i boligen og gjerningsmannen stakk fra stedet. Det har vært søkt etter gjerningspersonen, men politiet har fortsatt ikke pågrepet noen for ugjerningen. Det skriver politiet på Twitter i morgentimene.

Finnmark

12.44

Kirkenes: Beruset mann i 50-årene ble nektet å fly fordi han var for full. Politiet i Kirkenes har vært på stedet og gitt han pålegg om å holde seg vekke fra flyplassområdet. Var til sjenanse for reisende ved innsjekking, skriver Politiet på Twitter.

23.17

I Alta har politiet funnet en fuglehund av typen Gordon Setter. Ring 02800 om du savner hunden din, skriver politiet på Twitter.

Nordland

06.04

Ut fra forklaringer på stedet viser det seg at det har vært et sammenstøt mellom en moped og en lett motorsykkel. Sammenstøtet skjedde i det begge skulle svinge av fra E-6. Ene parten påført smerter i en fot, kjørt på legevakten. Mindre matrielle skader. Sak opprettes. Det skriver politiet på Twitter.

05.32

Politiet skriver på Twitter at en motorsyklist i Mosjøen har kjørt ut av veien ved rundkjøringen Skjervengan. Trolig benbrudd. Politi og ambulanse på stedet.

03.39

Politiet melder på Twitter at de har vært i Skjerstad grunnet melding om hytteinnbrudd. Politiet har sikret seg spor på stedet. Sak opprettet.

Norge

Verden

02.51

NTB skriver at minst 19 personer har mistet livet i en eksplosjon i en industripark i Sichuan-provinsen i Kina, melder nyhetsbyrået Xinhua. Les mer.

02.39

Minst tolv mennesker ble skadd i en eksplosjon og brann i en tank ved en kjemisk fabrikk like ved flyplassen i Kairo torsdag kveld. Det skriver NTB. Les mer.