Nyhetsdøgnet 12. Juli

Dette er en oppdatering av lokale, regionale, nasjonale og internasjonale nyheter.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

nyheter

Troms

21:04

Tromsø: Dyrebeskyttelsen har tatt vare på en Golden Retriever som ble funnet i Ishavsvegen. Eier bes ta kontakt med politiet på tlf 02800 for gjenforening. Det skriver Troms politidistrikt på Twitter.

13.12

Nordlys melder om at en 50 år gammel Tromsømann skal være siktet for gjentatte overgrep mot et barn. Offeret skal ifølge Nordlys være et barn under ti år. De melder også at politiet ikke kan utelukke flere fornærmede.

08.44

Bussen på Tromsebrua er nå berget og trafikken går som normalt, skriver politiet nå på Twitter.

08.01

Tromsø: Buss stanset ved oppkjøring til Tromsøbrua, Tromsdalen. Skaper trafikale problem. Patrulje på stedet som dirigerer trafikken, melder politiet på Twitter.

02.33

UP har hatt kontroll i Lavangsdalen i ettermiddag og kveld. 18 førere fikk rekasjoner som følge av kjøreatferden. Totalt 5 førerkort beslaglagt, på grunn av fart og 1 på grunn av trafikkulykke. 13 av førerne fikk forelegg, 12 av dem på grunn av fart og 1 på grunn av avstand til forankjørende. Det melder politiet selv på Twitter.

02.23

Trafikkulykke Andsvatn: Fører er tilsynelatende uskadd, politiet er på stedet sammen med ambulansen. Det skriver politiet på Twitter.

01.52

Politiet melder på Twitter om en trafikkulykker ved Andsvatn i Sørreisa, der en bil skal ha kjørt av vegen. Nødetatene på veg til stedet.

Finnmark

05.30

Mann i slutten av 30-årene innbrakt til arrest i Alta på grunn av ordensforstyrrelse på offentlig sted. Det skriver politiet på Twitter.

01.23

Politiet skriver på Twitter at en utenlandsk mann i begynnelsen av 50-årene har ført bil med promille i Skarsvåg. Sak opprettet.

Nordland

03.20

Familievold på Mo i Rana. En mann pågrepet av politiet. Sak opprettet, skriver politiet på Twitter.

03.19

Politiet melder på Twitter om et slagsmål på Fauske. Den ene part trakk kniv under krangelen. Vedkommende er pågrepet av politiet. Sak opprettet.

03.16

Mo i Rana: UP stanset fører. Vedkommende mistenkt for ruspåvirket kjøring, samt kjøring uten gyldig førerkort. Sak opprettet, skriver politiet på Twitter.

Norge

00.14

Prisen på både amerikansk lettolje og nordsjøolje stupte onsdag kveld. Det dramatiske fallet forklares blant annet med frykt for USAs handelskrig med Kina. Det melder NTB. Les mer.

Verden

05.22

Antall bekreftet omkomne etter den verste flomkatastrofen i Japan på flere tiår har steget til 199, opplyser myndighetene. Titalls personer er fremdeles savnet, melder NTB. Les mer.

02.04

NTB melder at det syriske luftforsvaret har natt til torsdag avverget israelske luftangrep mot militære posisjoner i Quneitra-provinsen sørvest i landet, ifølge SANA. Les mer.

01.13

Totalt har 351 personer mistet livet i de voldelige opptøyene som har funnet sted i Nicaragua de siste tre månedene, ifølge menneskerettighetsgruppen ANPDH. Det skriver NTB. Les mer.