Ønsker Himalaya AS tvangsoppløst og har gått til anmeldelse av medaksjonær i selskapet:

– Svindel, lovbrudd og hvitvasking

Byggeservice Nord AS har anmeldt Prometus AS som andre part i leilighetsprosjektet Himalaya for flere straffbare forhold. Nå ønsker de selskapet Himalaya AS tvangsoppløst og prosjektet avsluttet.

ANMELDER: Styreleder i Byggeservice Nord AS, politianmelder aksjonær- partner Prometus AS for flere straffbare forhold i arbeidet med leilighetsprosjektet Himalaya. Foto: Carina Hansen  Foto: Carina Hansen

nyheter

Det som skulle bli et leilighetsprosjekt i millionklassen er i dag et luftslott. Det mener den ene aksjonæren i det mye omtalte Himalaya-prosjektet på Finnsnes (Se faktaboks).

– Gjennom å ha blitt utsatt for planlagt systematisk svindel har det blitt en krevende, omfattende og langvarig prosess i forsøk på å få satt en stopper for slik fremgangsmåte. Totaliteten i dette bilde er at dette er et skalkeskjul for å «kuppe» en eiendom for å skape sin egen framtidig fortjeneste. Dette er svindel satt i system, og som vi oppdaget for sent, forteller styremedlem i Himalaya AS, og styreleder i Byggeservice Nord AS (BSN), Bjørn Kvammen-Jørgensen til Folkebladet.