Innkaller til samtaler rundt framtida i nye Senja kommune:

Vil møte næringsaktører

Prosjektleder for sammenslåingen av nye Senja kommune, og kommende rådmann, vil ha samtaler og drøftinger med næringsaktører i de fire kommunene som slås sammen.

VIL HA SIGNALER Hogne Eidissen som er prosjektleder for sammenslåingen av nye Senja kommune inviterer næringsaktører fra Berg, Torsken, Tranøy og Lenvik til et drøftings- og orienteringsmøte i Frovåg 6. september. 

nyheter

Hogne Eidissen sier til Folkebladet at han nå ønsker å ta initiativ til at man skal få et møte med næringslivet i de fire kommunene som nå skal slås sammen til nye Senja kommune fra 1. januar 2020 - Torsken, Berg, Tranøy og Lenvik. Eidissen forteller at dette møtet skal finne sted i Senja Fjordhotell i Frovåg 6. september.

Innspill

– Som framtidig rådmann i Senja kommune ønsker jeg å få innspill fra næringsaktørene i de respektive kommunene. Jeg ønsker å få vite hva som er viktig for dem, og hva de forventer fra den nye kommunen.