Nyhetsdøgnet 11. Juli

Dette er en oppdatering av lokale, regionale, nasjonale og internasjonale nyheter.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

nyheter

Troms

20:00

Sørreisa: Politiet har gjennomført en trafikkontroll i Sørreisa. 18 forenklede forelegg ble utdelt, samt en anmeldelse til en fører som ikke var villig til å vedta forelegg. Den høyeste målte hastigheten var 75 km/t i en 50-sone. En mopedist ble også ilagt forelegg for ulovlig trimming av moped, melder politet.

19:40

Lavangsdalen: En bil har kjørt inn i autovernet. Ikke personskader, kun materielle skader på bil og autovern. Fører opplyser å ha sovnet bak rattet, skriver politiet på Twitter og opplyser om at sak vil bli opprettet.

09.10

Sørreisa: Politiet har avholdt promillekontroll i Djupvåg. 27 kontrollerte. Ingen overtredelser, skriver politiet på Twitter.

06.42

Finnsnes, Storgata: Polititet har avholdt kontroll med fokus på beruselse/rus og dokumenter. 24 bilførere ble kontrollert og alle fikk kjøre videre. Det skriver politiet selv på Twitter.

02.54

Politiet skriver på Twitter at 14 bilførere ble kontrollert i promillekontroll på Tromsøbrua. Ingen "røde" utslag.

01.51

Tromsdalen: Mann (30) innbragt og satt i drukkenskapsarrest etter å ha troppet opp naken på ytterdøra til huseier hvor han er leieboer. Med seg på trappa hadde han en dame (38). Også hun kun iført «Adams drakt». Hun ble bedt om å forlate adressen, -påkledd. Dette melder politiet på Twitter.

23.46

Tromsø, Workinnmarka: UP avholdt laserkontroll i 50 sone. Mann i 20 årene ble fratatt sitt førerkort da han ble målt til 76 km/t. Sak blir opprettet. Det skriver politiet på Twitter.


Finnmark

11.01

Politiet melder om tre elg i Vardø som trolig har svømt over. Viltnemnda og Vardø kommune er orientert, skriver de på Twitter.

Nordland

06.20

Politiet i Nordland melder på Twitter om en rolig natt.

Norge

05.55

Det brenner kraftig i en bil i et garasjeanlegg på Torshov i Oslo. Beboere i to oppganger over, omkring 40 mennesker, evakueres. Det skriver NTB. Les mer om saken.

04.47

NTB melder om at en mann i 30-årene ble kritisk skadd i en voldshendelse i Oslo natt til onsdag. Om det var i et slagsmål eller et ran, er usikkert. Ingen er så langt pågrepet. Les mer om saken.


00.29

En mann i 20-årene er kjørt til sykehus etter en utforkjøring på fylkesvei 554 i Hurdal i Akershus. Mannen var bevisstløs, og skadeomfanget er ukjent. Det melder NTB. Les mer om saken.Verden

05.24

NTB melder at dødstallet etter den verste flomkatastrofen i Japan på flere tiår har steget til 179. Samtidig er titalls personer fremdeles savnet, ifølge japanske medier. Les  mer.

05.05

To brannfolk og en polititjenesteperson er fraktet til sykehus etter en gasseksplosjon i Madison, hovedstaden i delstaten Wisconsin i USA. Det skriver NTB. Les mer.

03.51

NTB melder at USAs varslede toll på 10 prosent for kinesiske importvarer til en verdi av 200 milliarder dollar har fått det asiatiske aksjemarkedet til synke raskt. Les mer.

01.54

NTB melder at en partileder og tolv støttespillere er drept i et selvmordsangrep mot et valgkamparrangement i Peshawar nordvest i Pakistan. Ytterligere 54 mennesker er skadd. Les mer.