Nyhetsdøgnet 10. Juli

Dette er en oppdatering av lokale, regionale, nasjonale og internasjonale nyheter.

  Foto: Vegard Wiwestad Grøtt / NTB

nyheter

Troms

21:04

Finnsnes: Politiet melder om at de har hatt fartskontroll på Finnsnes ettermiddag. To førere fikk reaksjon i form av forelegg.

19:57

Breivika: En mannlig bilfører på 23 år ble målt til 82 km/t i 50-sone. Utrykningspolitiet beslagla førerkortet til den unge sjåføren og det opprettes en anmeldelse. Det opplyser Troms politidistrikt på sin Twitter-konto.

18:43

Storslett: Politiet gjennomførte en fartskontroll på Storslett i ettermiddag. Fem førere fikk reaksjon på for høy hastighet, melder politiet på Twitter.

15:54

Langslett, Nord Troms: Trafikkuhell mellom personbil og en turistbuss. Det er ingen personskade. Uhellet skjedd i forbindelse med forbikjøring. Patruljebil fra UP er på stedet, melder operasjonsledelsen ved Troms politidistrikt.

10.01

Politiet oppdaterer kollisjonen i Nordli: Trafikken dirigeres på stedet. Veien kan bli stengt i korte perioder i forbindelse med biberging. De involverte er fraktet til lege for kontroll. Tilsynelatende lettere skadd.

09.15

Kollisjonen i Nordli: 2 personer involvert. Begge er oppegående. Begge biler ligger utenfor vei. E6 stengt. Ukjent hendelsesforløp. Bilberging på tur mot stedet, melder politiet på Twitter.

09.10

Nordli, Indre Troms: Front mot front kollisjon. Nødetatene på tur til stetdet. Det skriver politiet på Twitter.

Finnmark

02.36

Etter en innkommet bekymringsmelding i går kveld, har politiet og HRS sammen besluttet å søke etter en savnet person i Øvre Anárjohka Nasjonalpark med helikopter. Det melder politiet på Twitter.


02.39

Klokken 02.20 var Sea King fremme ved savnedes siste kjente posisjon, og startet søk. Det melder Hovedredningssentralen (HRS) Nord-Norge på Twitter.


06.59

NTB melder at søket etter den savnede mannen i Finnmark er avsluttet uten å ha funnet mannen. Les mer om saken.

Nordland

00.07

 Kløkstad, Fv 834: Melding om brann i ett Spikertelt tilknyttet campingvong. Nødetatene på vei. Det skriver politiet på Twitter.


00.22

Politiet melder på Twitter at det var en tønne det brant i, og at de nå har kontroll på stedet.


08.33

Politiet melder på Twitter om røykutvikling fra en leilighet i Mosjøen. Nødetatene er på vei.


08.41

Røykutviklingen i Mosjøen: Nødetater på stedet. Vær noe røykutvikling, ingen brann på stedet. Ingen fare for øvrige leiligheter. En person i leiligheten som tilses av ambulanse. Det skriver politiet på Twitter.

Norge

05.13

NTB melder at en mann i begynnelsen av 20-årene er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha fått en glassflaske knust i ansiktet i et slagsmål i Oslo. Les mer om saken.


05.19

En mann mistet livet i en utforkjørsel i Sokndal i Rogaland mandag kveld. Politiet etterforsker ulykken. Det skriver NTB. Les mer om saken.


05.53

NTB melder at politiet like før klokken 5 tirsdag morgen fant en livløs person på Tananger. Personen ble erklært død på stedet, og dødsfallet blir betegnet som mistenkelig. Les mer om saken.


06.46

Det brenner kraftig i en leilighet i Akersgata i Oslo. Flere beboere blir evakuert. Det skriver politiet på Twitter.


07.21

Politiet melder på Twitter at brannen i Akersgata er slukket, men at en person skal være alvorlig skadet.

Verden

00.36

Tesla-sjef Elon Musk har ankommet grotten i Thailand. Med seg har han en miniubåt som han har stilt til disposisjon for redningsledelsen. Det skriver NTB. Les mer om saken.


04.26

NTB melder at USAs president Donald Trump har nominert Brett Kavanaugh, en 53 år gammel republikaner, til ny dommer i landets høyesterett. Les mer om saken.


04.46

Minst 141 personer er døde som følge av uværet i Japan, og dødstallet ventes å stige ytterligere. Flomkatastrofen er den største i landet på flere tiår. Det melder NTB. Les mer om saken.


06.04

NTB melder at alle de åtte guttene som er reddet ut av grotten i Thailand, er ved god helse. To av dem kan likevel ha fått lungeinfeksjon, opplyser helsemyndighetene. Les mer om saken.


07.00

Nobelprisvinner Liu Xiaobos kone Liu Xia er på vei til Europa etter åtte år i husarrest i Kina, opplyser flere kilder. Det skriver NTB. Les mer om saken.


07.12

NTB melder at redningsmannskaper er i gang med en tredje bergingsaksjon i grotten i Thailand. Planen er å berge de siste fem gjenværende i dag. Les mer om saken.