Solgte 1500 pizzaer i fjor

Ligger godt an til å slå rekorden i år

VM-fotball, øl og pizza har vært en slager for Draugen Kro & Bar på Medby i år. Bengt Andreassen og Frank Vikan står i pizza-steking omtrent hele sommeren for å holde tritt med bestillingene.

FORTSETTER PIZZA-SUKSESSEN: Bengt Andreassen (t.v.) er en av eierne i Draugen Kro & Bar, og har med seg kameraten og sambygdingen Frank Vikan som pizzaekspert når de tilbringer sommeren med å holde åpent i tre måneder.  Foto: Privat

nyheter

Det var i fjor sommer at Bengt Andreassen (fra Medby) og Frank Vikan (fra Sifjord) startet sitt sommerprosjekt som drivere av gamle Draugen. De satset på pizzaer laget fra bunnen av, et utspill som virkelig har slått an i Søndre Torsken. Bengt er eier av Draugen Kro & Bar sammen med Oslo-mannen Arne Frostad, og de to eier og driver i tillegg Senja Havfiskesenter som ligger like ved.


Traff godt