Får låne bobil for å blogge seg gjennom Norge

– Nå slipper vi å lete etter ladestasjoner

De ringte bobilfirmaet på Andslimoen for å leie en bobil i ferien. Det endte med at de nå har fått låne en bobil i en måned til å farte rundt i Norge.

KLARGJORDE BOBILEN Silje Skogvang (t.v.), Frida Martinussen og og Ingvild Ulvestad holdt mandag på med å klargjøre for en måneds ferie i bobilen.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Det tre studentene Silje Skogvang, Frida Martinussen (begge fra Tromsø), og Ingvild Ulvestad fra Valdres er alle bekjente venninner, og hadde planlagt å ta en måneds ferie sammen som de gjorde i fjor.

Fikk tilbud om å låne bobil

– I fjor lånte vi en Nissan Leaf el-bil, og det var en nokså trangbodd ferie. Så vi bestemte oss for i år prøve å få leid oss en bobil denne gangen. Vi henvendte oss blant annet til bobilfirmaet på Andslimoen, og da vi plutselig fikk tilbud om å få låne en bobil ble vi både overrasket og kjempeglade, sier Frida Martinussen. På mandag møtte de tre jentene opp på Andslimoen, og stor var begeistringen da de fikk se den helt nye, knallrøde bobilen som var klargjort for dem.