Målselvfossen feriesenter vurderes utleid:

– Vil løfte opp plassen og drifta

Ettersom driver bor ti måneder i året i Sør-Amerika søker han nå etter noen som ønsker å overta hele drifta til Målselvfossen feriesenter.

DRIVERE Bjørn Harald Arntzen håper å finne riktige drivere.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Hovedaksjonær av Målselvfossen feriesenter er Bjørn Harald Arntzen med en aksjepost på 90 prosent .Men å bo ti måneder i Sør-Amerika mener han har gjort at feriesenteret ikke har nådd sitt potensiale. Derfor søker han nye drivere.

– Jeg ønsker å finne noen som tenker langsiktig og vil løfte opp plassen og drifta. Dette mener jeg vil være mest gunstig for plassen. Jeg har drevet plassen ved å leie hjelp og ha åpent noen måneder i året. Derfor er jeg er ikke rett mann til å drive Målselvfossen. Den har mye større potensiale, sier Arntzen i telefon til Folkebladet.