Sørreisa-jente hevder seg i internasjonal miljøvennlig konkurranse:

– Ønsker å vekke interessen

Det ble topplassering for Elise Christin Lind Hjemlyh og NTNU-teamet i London, der biler fra hele verden konkurrerte i Shell Eco Marathon.

FORNØYD: NTNU-studenten Elise Christin Lind Hjemlyh er strålende fornøyd med deltakelsen og resultatet i London. Her posserer hun med bilen hun har vært med å designe. Legg merke til buen under bilen som gjør at den skilte seg ut blant de andre bilene i konkurransen.   Foto: Per Wiggo Richardsen

nyheter

Studenten fra Sørreisa, Elise Christin Lind Hjemlyh er strålende fornøyd med plasseringen denne helgen i konkurransen hvor de bidro med deres el-bilprosjekt DNV GL Fuel, som skal bidra til miljøvennlig bilkjøring i fremtiden.

Konkurransen er delt i to med en «ontrack» del som består av et løp på fire forsøk der de kjører 15 runder. Dette må de klare på 35 minutter og mengde drivstoff blir sjekket før og etter løpet. Den runden de bruker minst drivstoff konkurrerer de med.